مشاوره حقوقی رایگان - اتهام فروش مال غیر

سلام، وقت بخیر.
من یک قطعه زمین موقوفه با کاربری فضای سبز داشتم که با موافقت اداره اوقاف و این که تهاتر باشه، تغییر کاربری کردم و تفکیک کردم. با کروکی که مورد تایید این ادارات قرار گرفت و از طریق ماده 5 نیز تصویب و اعلام شد .حال پس از فروش یک قطعه و صدور مجوز ساخت برای خریدار، مالک زمین مجاورر، ادعای تداخل زمین دارد و شکایت تصرف عدوانی و فروش مال غیر در شعبه حقوقی کرده. مالک اصلی 14 متر از زمین من رو در کروکی خودش قاطی کرده و بعد تفکیک کرده. در صورتی که در تفکیک و نقشه هوایی مقدار 8 متر تو هم بود. یعنی به قول ماده 5 اون اومده در زمین شما. در هر حال اون مقدار جدا سازی شد و بعد تفکیک رو انجام دادن که در نقشه تفکیکی مشخص است. زمین را هم شهرداری با دوربین مشخص کرده و میخ گذاری کرده.
من در دادگاه چگونه باید، دفاع کنم
ممنون

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام همین موارد را باید بر اساس ادله و مدارک موجود مرتب و تنظیم کنید