مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در برابر اتهام تصرف عدوانی

با سلام.
سال 91 یک واحد آپارتمان از یک شخصی که وکالت شراکتی از صاحب زمین داشت، خرید کردیم. قرار شد در این زمین 10 واحد بسازد که 5 واحد به صاحب زمین تعلق بگیرد و 5 واحد به پیمانکار و به پیمانکار اجازه فروش این واحد داده شد. ما یکی از این 5 واحد پیمانکار که پیش فروش شده بود را طبق مبایعه نامه خریداری کردیم. همه هزینه ها رو به جز 30 میلیون ( قرار شد پای سند پرداخت شود) را در قولنامه ذکر کردیم که پرداخت شد. ولی متاسفانه پیمانکار واحدها رو نیمه کاره رها کرد و تکمیل نکرد. ما خودمون با همکاری بقیه واحد ها و صاحب زمین شروع به تکمیل کردیم. متاسفانه حالا پیمانکار برای ما درخواست رفع تصرف عدوانی زده. آیا همچنین درخواستی مورد قبول می باشد و لطفا راهنمایی فرمایید که ما نیز باید شکایت کنیم؟ در ضمن متاسفانه ما تامین دلیل به دلیل نا آگاهی انجام ندادیم و به نظر شما با وجود مبایعه نامه که کد رهگیری دارد، پیمانکار با استناد به چه مدرکی همچین درخواستی کرده؟ ترس ما از این می باشد که مبایعه نامه صوری بین خودش و شخص دیگری رو مطرح کنه در این صورت جای نگرانی دارد؟

پاسخ ها :

دفاع در برابر اتهام تصرف عدوانی رفع اتهام تصرف عدوانی ملک خرید ملک پیش فروش شده عدم ساخت ملک توسط سازنده عدم انجام تعهدات سازنده ملک رفع اتهام تصرف ملک تصرف عدوانی ملک