مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین (6 دانگ وقف) متعلق به پدر مرحوم توسط عمو

بادرود فراون خدمت اساتید محترم (و کلای عزیز)
احتراما به استحضار میرساند عموی ما به نیابت از پدر ما زمینی که 6 دانگ وقف بوده را از شخص ثالثی خریداری نموده که امضای فروشنده و خریدار(عمو) وجود دارد . عموی ما پس از خرید در ذیل مبایعه نامه قید نموده (زمین فوق عینا به آقای ...پدر مرحوم ما واگذار گردید) و امضا کرده و در حال حاضر ما تنها کپی این سند را داریم؛ متاسفانه سالها قبل(بیش از 40 سال) اصل مبایعه نامه مفقود و یا به سرقت رفته است . در سال 74 عموی ما بخشی از این زمین را فروخته و خریدار اقدام به احداث بنای تجاری کرده است . در سوابق اوقاف و مستندات اجاره هیچ تصویر و یا سندی از این فروشنامه وجود ندارد . و صاحب اصلی زمین نیز فوت و تعدادی از فرزندانش در قید حیات هستن. لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرماپید.
به نظر شما چگونه میتوان به مبایعه نامه اصلی که به نام پدر واگذار گردید دسترسی پیدا کرد ؟ اگر به اصل فروشنامه دسترسی پیدا نکنم با کپی مبایعه نامه میشود ادعای حقوقی و قانونی و اثبات فروش مال غیر را نمود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید

و با توجه به مفاد قرارداد ، شما باید دادخواست مناسب اقامه نمایید

و امکان دفاع توسط شما وجود خواهد داشت و