مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین وقفی مجهول الوقف

با سلام یک قطعه زمین دارای سند شش دانگ که اسمی از اوقاف در آن سند ذکر نشده است مورد بحث میباشد . آیا در خرید و فروش آن اوقاف میتواند دخالت کند. البته سال به سال یه مبلغی به اداره اوقاف پرداخته میشود. ممنون اگر پاسخ بدید.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام ممکنه به صورت عادی وقف شده باشه و بعدا سند مالکیت به درخواست اوقاف باطل بشه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer