مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مزایده

باسلام من به دلیل چک برگشتی به مبلع 350 در اداره ثبت ماشینی رو توقیف کردم وچون 25وملیون در رهن شرکت بود پرداحت گکردم با 33وملیون حق دولت برا اجرای مزایده وغیره..که حدود 66 ملیون شد و در مزایده خودم برداشتم حدود 300 تومن که در اداره ثبت هزینه پررداختی از چک کم شد مبلغ 166 ملیون تقریبا دوباره از دادگستری اقدام کردم حال مزایده رو باطل کردنومن محکوم به پرداخت 12 ملیون هزینه دادرسی و......شدم خواستم بدون اون 300 تومن مزایده شامل تقریبا 225 ملیون از چکم و66 ملیون هزینه ثبت بوده. و12 ملیون رو من از چه کسی باید بگیرم چطوری واز چه کسی شکایت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه مقصر می توانید دا‌دخواست بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه وجه را اقامه نمایید و