مشاوره حقوقی رایگان - بازخرید

بنده از سال 90با عضویت بسیجی کد 88 مشغول به خدمت در نیرو زمینی سپاه شدم و در سال 99به اتهام پیامک دادن دوبار کمیسیون گرفتن ولی بنده قبول نکردم و در آخر بنده رو بازخرید کردن که اعتراض کردم ولی تاثیری نذاشت و الان یکسال می‌گذرد ولی هیچ مبلغی بابت حق سنواتم بهم ندادن و میگن چون بسیجی کد 88 بودی و استخدام رسمی نبودی بهت هیچ گونه سنواتی نمیدیم بنده 1000روز هم منطقه عملیاتی دارم و الان با وجود رای بازخرید از خدمت ولی حق و حقوقم نمیدن خواهش میکنم راهنماییم کنید چکار کنم ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دیوان عدالت اقامه دعوا نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوتنید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

جهت اقامه دعوا از طریق دیوان پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید موضوع مورد نظر را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید