مشاوره حقوقی رایگان - بازخرید بیمه تامین اجتماعی

با سلام و احترام.
بنده 14 سال سابقه تامین اجتماعی و 43 سال سن دارم. خواستم سوال کنم امکان بازخرید و یا بازنشستگی در تامین اجتماعی را دارم یا خیر؟
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

*جزئیات شرایط بازنشستگی مردان*

*شرایط بازنشستگی برای آقایان به صورت زیر است:*

?اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.

?اگر حداقل 50 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

?اگر حداقل 60 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

?اگر حداقل 60 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، میتوانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.

*جزئیات شرایط بازنشستگی زنان*

*شرایط بازنشستگی برای زنان به صورت زیر است:*
?اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر 42 سال سن و حداقل 20 سال سابقه کار دارید که بیمه آن پرداخت شده است، به شرط آنکه در جایی استخدام باشید و بیمه شما پرداخت شود، میتوانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 45 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 55 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 55 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.
?شایان ذکر است بانوانی که دارای سابقه مشاغل سخت هستند، به ازای هر سال سابقه، 1.5 سال سابقه محاسبه می‌شود. همچنین شرایط خاص بازنشستگی برای افرادی که جانباز و یا معلول میباشند نیز وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید درخواست باز خرید بدهید
ولی بازنشستگی فعلا خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با تلفن گویا سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

امکان بازنشستگی وجود ندارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
ﻣﻮاردی ﮐﻪ ﺻﻨﺪوق ﺗﺄﻣﯿﻦ اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﻣﮑﻠﻒ ﺑﻪ اﺳﺘﺮداد ﺣﻖ ﺑﯿﻤﻪ ( بازخرید سوابق بیمه تامین اجتماعی) ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ: اﺳﺘﺮداد ﺣﻖ ﺑﯿﻤﻪ ﻣﺴﺘﺨﺪﻣﯿﻦ وزارﺗﺨﺎﻧﻪ ﻫﺎ و ﻣﺆﺳﺴﺎت و ﺷﺮﮐﺖ ﻫﺎی دوﻟﺘﯽ و ﻣﺴﺘﺨﺪﻣﯿﻦ ﻣﺆﺳﺴﺎت واﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ دوﻟﺖ و ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻣﺸﻤﻮﻟﯿﻦ ﻗﺎﻧﻮن اﺳﺘﺨﺪام ﻧﯿﺮوﻫﺎی ﻣﺴﻠﺢ (اﻋﻢ از ﺷﺎﻏﻞ ﯾﺎ ﺑﺎزﻧﺸﺴﺘﻪ) ﮐﻪ در ﻋﻀﻮﯾﺖ ﺻﻨﺪوق های ﺑﺎزﻧﺸﺴﺘﮕﯽ ذﯾﺮﺑﻂ ﻗﺮار دارﻧﺪ و ﻫﻤﺰﻣﺎن ﺑﺮای آﻧﺎن ﺑﻪ اﻋﺘﺒﺎر اﺷﺘﻐﺎل در ﮐﺎرﮔﺎﻫ ﻬﺎی ﻣﺸﻤﻮل ﻗﺎﻧﻮن ﺗﺎﻣﯿﻦ اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﺣﻖ ﺑﯿﻤﻪ ﭘﺮداﺧﺖ ﺷﺪه ﺑﺎﺷﺪ.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت باز خرید می توانید اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر با این شرایط امکان بازنشستگی وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر با این شرایط امکان بازنشستگی وجود ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از اداره تامین اجتماعی پیگیری نمایید