مشاوره حقوقی رایگان - بازخرید بیمه تامین اجتماعی

عرض سلام و احترام. بنده با 20 سال سابقه کار نیروی قراردادی نوع بیمه تامین اجتماعی حوزه سلامت می باشم. جهت بازخرید بخواهم اقدام کنم به چه شکلی هست؟ بعد اگر پول بیمه خویش فرما را تا 10 سال به تامین اجتماعی پرداخت کنم، مقدر هست؟ لطفا به لحاظ حقوقی راهنمایی بفرمایید. با تشکر.

پاسخ ها :

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

مستقیمابه تامین اجتماعی مراجه کنید درخواست بدید ولی حقوقتونخیلی کم میشه