مشاوره حقوقی رایگان - دستور بازخرید اجباری

بنده کارمند رسمی قطعی (فرزند شهید) دادگستری هستم به علت بیماری و عمل جراحی به مرخصی رفتم ولی بدون کمیسیون پزشکی و مطالعه دقیق مدارک هیات تخلفات رای به بازخرید اجباری داده اند 30 روز مهلت اعتراض دارم باید چیکار کنم که سرکار باقی بمانم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید در مهلت قانونی به رای اعتراض کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در مهلت مقرر با مستندات و مدارک مستدل و مستند اعتراض کنید.

سمیه حسنی

سرکار خانم سمیه حسنی :

سلام نسبت به رای اعتراض بدین و مدارک مثبته ای که دارید رو پیوست کنید

مینا احمدی

مینا احمدی :

به ديوان عدالت اداري شكايت بفرماييد در صورت امكان وكيل اختيار كنيد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

در فرجه مقرر قانوني اعتراض بفرماييد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما اعتراض نمایید و دلایل
و مستندات خود را ارائه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با دلایل و مستندات خود اعتراض نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در مهلت قانونی به رای اعتراض کرده و دلایل و مستندات مثبت ادعای خودتان را ارائه فرمایید