مشاوره حقوقی رایگان - بخشش جریمه بیمه نکردن کارگر

با سلام بنده کارگری داشتم که سه سال در مغازه بنده کار کرده است. خود وی گفت نیازی به بیمه ندارد . الان شکایت کرده است چطور میشود بدلیل اینکه بیمه نکردن وی غیر عمد بوده است جریمه نشوم و فقط حق بیمه را بدهم؟ خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

با سلام
شما می توانید با مراجعه به دایره اجرا تامین اجتماعی دلایل خود را ابراز و تقاضا نمایید که جریمه شما بخشیده شده یا از پرداخت قسمتی از آن معاف شوید یا اقساط شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مبلغ باید پرداخت شود اما می توانید از اداره بیمه درخواست اقساطی نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف توافق پدر عدم بیمه نمودن کارگر کفایت نمی کند و مکلف به بیمه نمودن ایشان خواهد بود