مشاوره حقوقی رایگان - قرض دادن

با سلام و عرض خدا قوت
برادرم و خانومش می خواهند اقامت کشور کانادا رو بگیرند و برای ویزا، گواهی تمکن مالی نیاز دارند.
به همین خاطر برادرم از من تقاضای 150 میلیون تومان قرض کرده.
و من نگرانم که پولم رو پس نده یا زمان زیادی طول بکشه که پس بده.
می تونم ازتون خواهش کنم راهنمایی بفرمایید جهت گرفتن ضمانت بازگشت پول، چه اقداماتی رو انجام بدم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با مراجعه به یک دفترخانه ، تعهد نامه و یا اقرارنامه ای تنظیم کنید و مهلت مشخصی را برای بازپرداخت مبلغ با حضور شهود قرار دهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ملکی رو در رهن شما قراردهند. و یا اقرارنامه رسمی دین به شما تنظیم کنند و در مرحله اخر چک مطالبه کنید و یا سفته

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید چک یا سفته مطالبه کنید یا اقرار نامه تنظیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر ضمانت نامه بانکی یا سند رهنی بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

زمانی که ایشان مهاجرت نمایند و هر ضمانتی هم که داده باشند خود ایران تشریف ندارند اما می توانید چک بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام پیشنهاد می گردد ضمانت نامه بانکی یا سند رهنی بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

زمانی که ایران نباشند دسترسی شما به پولتان تا مراجعاتشان بیفایده خواهد بود ‌‌‌‌‌راههای متفاوت حقوقی وجود دارد.ضمانت نامه بانکی.چک و...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سفته با چک دریافت شود یک متن تخصصی تنظیم گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید چک صیادی که در سامانه ثبت گردد یا سفته نسبت به باز پرداخت وجه اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قراردادی منعقد و چک دریافت نمایید.ضمانت نامه بانکی و یا رهن گذاشتن ملک پیشنهاد می گردد

مائده رضوی

سرکار خانم مائده رضوی :

سلام … بهتر است برای دادن قرض به ایشان ، حتما این عملیات را از طریق بانک انجام دهید تا رسید داشته باشید و همچنین یک رسید دست نویس از ایشان با قید تاریخ و مبلغ بگیرید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بهترین تضمین این است که این پول را ندهیدچون احتمال بازگشت پول خیلی کم است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید قرارداد محکم تنظیم نمایید و چک هم از ایشان بگیرید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

می توانید از ایشان چک یا سفته بگیرید