مشاوره حقوقی رایگان - قرض دادن پول

سلام.آقا خلاصه بگم یه زمانی من 150 میلیون به یکی پول دادم.گفتم هر وقت داشتی بده.خب تعارف زدم.حتی کاملا یادمه 3تا 50 میلیون به دستگاه پز اون کشیدم.کاغذ نداد بهم اون زمان من رسیدم نگرفتم ازش.الان میگم پول ام رو لازم دارم.بده.با قلدری میگه نمیدم برو هر کاری میتونی بکن.من الان چیکار میتونم بکنم.فقط از اون کارتی که کشیدم اون حسابم فعلا بخاطر یه مشکلی بسته است ؟لطفا اگه من کاری میتونم بکنم.ممنون میشم کمکم کنید.یه راهی جلوم بذارید.

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام با گرفتن پرینت از حساب بانکی و تقدیم دادخواست می توانید مطالبه کنید برای نوشتن دادخواست حتما با وکیل مشورت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و طلب خود را مطالبه کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید.
جهت ثبت اظهارنامه و دا‌دخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و بعد دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر تادیه مطرح نمایید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام جهت مطالبه وجه نیاز به مدارک و مستندات محکمه پسند نظیر فیش های واریزی، پرینت حساب، شهادت شهود و ... است. بهتر است در این مرحله صرفاً اظهارنامه ای برای بدهکار ارسال و طلب خود را مطالبه کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با شهادت شهود باید بتوانید قرض بودن را ثابت نمایید و استرداد وجه مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهدی برای اثبات ادعای تا ندارید میتوانید دادخواست مطالبه وجه با احتساب خسارت تاخیر تادیه لغایت اجرای حکم را دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پرینت بانکی بگیرید طرح دعوی مطالبه وجه با خسارت تاخیر نادیه.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و بعد از آن دادخواست مطالبه وجه به سر برسانید برای هر دو موضوع می بایست به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

برابر قاعده اقدام خودكرده را تدبير نيست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست مطالبه وجه ارایه دهید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

می توانید با شهادت شهود ادعای خود را اثبات نمایید ضمن اینکه امکان استعلام دادگاه از حساب مسدود شده نیز وجود دارد ولی پیشنهاد می شود از کمک وکیل دادگستری بهره ببرید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق پرینتهای بانکی و شهود قابل اثبات است

مینا احمدی

مینا احمدی :

پرینت از حساب بانکی بگیرد و دادخواست مطالبه وجه به نرخ روز تقدیم بفرمایید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با اخذ پرینت از بانک دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید. در صورت عدم پاسخگویی اقدام به ثبت دادخواست به خواسته مطالبه وجه کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی می توانید مبالغ واریزی تان را بازپس بگیرید لیکن با توجه به اینکه مبالغ را از طریق دستگاه پوز واریز نموده اید احتمال عدم موفقیت وجود دارد ، بدوا برای جلوگیری از این اتفاق بهتر است اظهارنامه ای برای این شخص ارسال نمائید و سپس دادخواست مطالبه وجه تنظیم کنید
در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید تا در خصوص تنظیم اوراق قضایی راهنمایی لازم خدمت شما ارائه گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود برشما
میتوانید دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود دعوا مطالبه وجه اقامه نمایید و پرینت بانکی را به عنوان دلیل ارائه دهید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
دادخواست مطالبه وجه تقدیم کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با دریافت پرینت حساب فوق دادخواست مطالبه وجه دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از بانک خودت بخواه که پرینت حساب شما در ان روز را بدهد بعد با ان پرینت دادخواست مطالبه وجه بده

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مستند به پرینت بانکی دادخواست مطالبه وجه بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا اظهارنامه رسمی ارسال وسپس دادخواست مناسب طرح نمایید