مشاوره حقوقی رایگان - چک امانت

سلام
حدود بیست و پنج سال پیش چند فقره چک مربوط به فروش زمینی را پشت نویسی کردم دادم به یکی از بستگان نزدیک تا آن را نقد کند و پول را بدهد به من بعد که آن را نقد کرد پول را به من نداد و گفت ازت طلب داشتم و این پول طلبم بوده که گرفتم وگفت چک را بخاطر طلبم به من دادی من هم به خاطر اینکه از بستگان نزدیک بود ومبلغ چک ها هم خیلی زیاد نبود دنبال موضوع را نگرفتم و بیخیالش شدم آیا حالا می توانم بروم شکایت کنم شاهدی هم ندارم که قرار شده پول را به من برگرداند .

اگر شکایت کنم می توانم مبلغ ها چک ها را ازش بگیرم به عنوان خیانت در امانت یا به عنوان ...؟
اگه شکایت کنم مبلغ را به ارزش همان موقع باید بدهد یا به ارزش امروز؟
آیا می توانم بگویم چک ها را سرقت کرده؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر بعد از گذشت این زمان شکایت در مورد چک نتیجه نمیدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال حتی اگر ثابت کنید به شما بدهکار بوده مبلغ به نرخ همان زمان به شما پرداخت می شود و خسارت تاخیر از تاریخ دادخواست محاسبه می شود که مبلغ ناچیزی می شود و ارزش پیگیری ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خسارت تاخیر از تاریخ دادخواست محاسبه می شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ،اگرهم ثابت شود که به شمابدهکاربوده است،مبلغ به نرخ همان زمان به شماپرداخت میگردد،که مبلغ زیادی نخواهدبودوارزش پیگیری رانخواهدداشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر با توجه به گذشت مدت
خیلی زیاد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت مگر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرچند مشمول زمان شده واثبات ان اسان نیست ولیکن قالل مطالبه است اگر بتوانید ثالت نمایید وموضوع شما حقوقی است نه کیفری