مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض مجدد به رای

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه وکلای مجرب و حرفه ای سایت دادراه
ما یک کارگر ماهر داشتیم و چون چند سال پیش مون کار می کرد و تقریبا بهش اعتماد داشتیم برای خرید ماشین به او چک 353 تومنی امانتی دادیم و قرار شد 150 تومنش رو من پاس کنم و خورد خورد از حقوقش کم کنم و قول داد تا برج 11 حتما باقی چک‌ها رو خودش پاس کند ولی نه تنها این کار رو نکرد بلکه با ترک کار یهویی اش من رو با ضرر های بسیاری در آخر سال مواجه کرد من هم همون موقع 23 بهمن ترک‌ کارش رو زدم و بعد فهمیدم از من شکایت کرده تو وزارت کار و گفته اخراجش کردم و چک ها رو هم وزارت کار گفت به ما ربطی ندارد.
در نهایت هم 21 اسفند رای قطعی صادر شد که مبلغ 47 تومن به او بدهم و رضایت بده ولی من اعتراض زدم به رای صادره
اون هم گفت چک برگشتی آخرت که 150 تومن بوده رو بهت میدم و تو هم این 47 تومن من رو بده بروم من هم راضی شدم بدهم تا شرش کم بشه و قرار گذاشتیم رفتیم وزارت کار که گفتن اول اعتراضت به رای رو بردار من ساده هم رفتم برداشتم و ولی اون لحظه آخر از اومدن به دفترخانه و ثبت رسمی رضایت نامه و گرفتن پول سر باز زد. امروز 5 اردیبهشت دادگاه داشتیم ولی برگزار نشد و گفتن چون اعتراض برداشته شده رای یک طرفه به نفع اون صادر میشود
من هم هر چی رفتم دوباره اعتراض بزنم سامانه گفت آخرین مهلت اعتراض 9 فروردین بوده و گذشته از او

حالا میخواستم بگم اولا چطوری دوباره اعتراض بزنم دوما بابت چک ها که به او دادم و به نام نمایشگاه دار ثبت شده و دو تاش رو پاس کردم چگونه پولم رو پس بگیرم

ممنون از صبوری و شکیبایی شما توجه شما عزیزان سرمایه های حقوقی مملکت عزیزم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اعتراض مجدد ممکن است.
دادخواست حقوقی مناسب مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم و ضروری است که اسناد و مستندات مرتبط با مسأله طرح شده تحت بررسی قرار گیرند تا مسأله مطروحه مرتفع گردد.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام حتما مشورت بیش‌تر بگیرید_
دادخواست حقوقی دهید برای چک ها
اعتراض بزنید برای رای صادره

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

دادخواست مطرح کنید و حتما مشاوره از وکیل بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما در دیوان عدالت اداری اعتراض نمایید
و از بابت ‌چک ها دادخواست حقوقی در دادگاه عمومی اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق حقوقی اقدام فرمایید