مشاوره حقوقی رایگان - ایا ماشین پیک اب جز مستثنیات دین است

با سلام و احترام
سوالی که خدمت شما داشتم در ی زمان تصادفی رخ میدهد و ماشین اینجانبه در تصادف خسارت وارد میشود از بیمه ماشین استفاده میشود و مبلغی را بیمه پرداخت می کند و برای مابقی هزینه و افت قیمت ماشین مجبور به شکایت و بدوا تأمین خواسته میشوم و طبق نظر کارشناس دادگستري میزان خسارت مشخص و پرونده جهت تأمین خواسته به دادگاه ارجاع داده شده است و منتهی به توقف خوردروی طرف مقابل که یک پیکاب است شده است. سوالم این است ایا پیکاب جز مستثنیات دین حساب می شود. و طرف مقابل میتواند انرا ازاد نماید. میزان خسارت و افت قیمت ماشین طبق نظر کارشناس دادگستري 83 میلیون تومان است.ممنون میشم مرا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خودرو مستثنیات دین محسوب نمی گردد مگر آنکه تنها وسیله امرار معاش باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خودرو در صورتی جز مستثنیات دین است که تنها منبع درآمد باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خودرو قابل توقیف است مگر نامه ببرید که با آن کار می کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر مگر اثبات گردد که خودرو وسیله امرار معاش است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خودرو در صورتی مستثنیات دین محسوب می شود که وسیله امرار معاش باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خودرو جز مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد