مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو که در اسنپ کار میکند

باسلام خدمت وکلای عزیز بنده با خودرو پرشیا در اسنپ و آژانس کار میکنم که الان بخاطر مهریه توقیف شده و الان از اسنپ و آژانس نامه بردم که از یکسال قبل انجا کار میکردم الان اداره ثبت خودرو جزو مستثنیات به حساب اورده و رفع توقیف کرده ولی 10 روز برای خانوم وقت اعتراض گذاشته که اعتراض کند میخواستم بدونم اگه اعتراض بزنه بره هیت نظارت احتمال داره رای برگرده و ماشینو از توقیف درنیارن ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصولا این موضوع هیچ دعوایی قابل پیش بینی نیست اما با توجه با اظهارات شما تایید می شود احتمالاً

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال تکراری است پاسخ همان است که عرض شد