مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ماشین

سلام ماشین من ک باهاش در اسنپ مشغول بکار بودم مدت یکسال است بخاطر مهریه توقیف شده است؛ وکیل تماس گرفت وگفت قصد دارن مزایده بزارنش؛ آیا بدون اجازه من میتونن مزایده بزارن؟ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نیازی به اجازه شما نیست ولی در صورت توقیف خودرو شما حق اعتراض دارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله با ارزیابی کارشناس وقت مزایده تعیین و به طرفین ابلاغ و عدم حضور شما موجبات عدم اجرای انرا فراهم نخواهد نمود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقت بخیر اگر اجازه شما نیاز بود که توقیف صورت نمی‌گرفت....
بله به مزایده گذاشته شده و فروخته می‌شود ولی می‌توان جلوی آن را گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود سوال شما قابل بررسی و گفتگوی تلفنی می باشد می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید. |

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله برای مزایده خودرو ، اجازه
شما لازم نیست و شما باید دفاع نمایید که خودرو وسیله امرار معاش است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر توقیف شده بله اما اگر وسیله کار و امرار معاش شما باشد میتوانید درخواست رفع توقیف به علت مستثنیات دین دهید . نهایتا توقف اجرا. در صورت ابهام از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید