مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

با سلام،

آیا خودرویی که به جهت مستثنیات دین بودن آزاد شده است و زوج به عنوان بدهی خودرو را به فرد دیگری داده است آیا تخلف کیفری یا حقوقی کرده است؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله ممکن بعنوان فررار ازدین از سمت خانم تحت تعقیب واقع شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر خود را به عنوان مستثنیات دین آزاد گردیده است وبعنوان بدهی انتقال آن منعی ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

اگر خود را به عنوان مستثنیات دین آزاد گردیده است وبعنوان بدهی انتقال آن منعی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام .بله ممکن بعنوان فررار ازدین از سمت خانم تحت تعقیب واقع شوید