مشاوره حقوقی رایگان - ثبت انحلال شرکت سهامی خاص

با سلام و احترام
آیا برای ثبت انحلال شرکت سهامی خاص در اداره تصفیه باید حتما لیست اموال یا دارایی معرفی کنم به اداره تصفیه؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً وقتی که شما ورشکستگی خود را اعلام می نمایید کلیه اموال و دارایی خود را در اختیار اداره تصفیه قرار بدهید ولی اگر منظورتان از انحلال شرکت سهامی خاص باشد خیر صرف انحلال کفایت میکند ولیکن مدیر تصفیه تعیین می‌نماید که اگر احیاناً در آینده کسی ادعایی داشته باشد مدیر تصفیه پاسخگو باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله باید اعلام کنید تا مدیر تصفیه انتخاب و بررسی امور مالی را بر عهده گیرد