مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد انحلال شرکت سهامی خاص

باسلام و وقت بخیر

بنده با دو عضو دیگر مدت زمانی پیش یک شرکت سهامی خاص ثبت کردیم که به فاصله بسیار کوتاهی از ثبت شرکت به دلیل مسائلی به اختلاف برخرده و تصمیم به انحلال آن گرفتیم. هر یک از اعضا 33 درصد سهام داشته و بنده به عنوان مدیرعامل شرکت حق امضا مجاز طبق اساسنامه تنها با من است. در مورد انحلال شرکت چند سوال داشتم که ممنون میشم به بنده پاسخ بدید.
1- با توجه به اینکه شرکت هنوز سربرگ ندارد، آیا منعی وجود دارد تا صورتجلسه انحلال بر روی یک نامه بدون سربرگ باشه؟
2-آیا امضا دونفر از اعضا با 66 درصد سهام برای انحلال کافیست و یا حتما به امضا همه سهام داران نیاز است؟
3-آیا برای انحلال نیاز به مدارک شناسایی کپی برابر اصل شده همه اعضا است؟ یا فقط مدارک مدیرعامل کفایت می کند؟
4-با توجه به هیچ گونه فعالیت مالی و هیچ گونه گردش مالی در حساب افتتاح شده شرکت، آیا شرکت تعهدی برای مسائل مربوط به مالیات دارد؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر منع قانونی وجود نخواهد داشت و باید صورت جلسه هیات مدیره
دارای امضا اعضا و مهر شرکت باشد و به اداره ثبت شرکت ها اعلام بشود