مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اساسنامه و‌ صورتجلسه مجمع مؤسس

با عرض درود و احترام، من سهامدار شرکت سهامی خاص خانوادگی با 4 سهامدار و 3 عضو هیئت مدیره که همگی از سهامداران و اعضای خونواده هستن میباشم که 15 سال پیش وقتی پدرم در قید حیات بود، به اصرار خواهرم به ثبت رسوند و ما از ماهیت شرکتهای سهامی خاص هیچ اطلاعی نداشتیم و‌ پدرم دو سال بعد فوت کرد و از ابتدا تاکنون خواهرم مدیرعامل شرکت بود و فقط هر دوسال یک برگه تعیین اعضای هیئت مدیره رو برای ما می آورد و ما امضا میکردیم و میگفت اینا تشریفاتی و صوریه. تا اینکه امسال وقتی خواهرم شفاهاً به خونواده اعلام ورشکستگی شرکت رو کرد ما به مسائل شرکت ورود کردیم و متوجه شدیم خواهرم امضای من و مادرم و برادرم رو در اساسنامه شرکت و صورتجلسه مجمع مؤسس جعل کرده و 80درصد درآمد شرکت از زمان فوت پدرم تا الان در حسابهای شخصی خودش و همسرش و دخترش واریز میشده که ما از این موضوع اطلاع نداشتیم و سود سهام هیچکدوم از ما رو به صورت واقعی پرداخت نکرده و هیچ‌ کدوم از صورتهای مالی از درآمدهای واقعی شرکت به ما تحویل نداده. میخواستم بدونم ما میتونیم اساسنامه شرکت و مجمع مؤسس رو باطل کنیم و شرکت رو منحل کنیم

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

ابطال اساسنامه و مجمع مؤسس و انحلال شرکت چه نفعی برای شما دارد و چگونه حقوق از دست رفته شما را تأمین می کند؟

اگر شما سود سهام خود را حتی اندک و غیرواقعی دریافت نموده اید یعنی خود را جزء شرکاء و صاحب سهام دانسته اید، حتی اگر امضاء اساسنامه و صورتجلسات منتسب به شما را شخص شما تحریر نکرده باشید

از این موارد در شرکت های خانوادگی و دوستانه زیاد پیش آمده و قضات به سهولت چنین مواردی را مصداق جعل نمی دانند و نوعی وکالت و نمایندگی در امضاء تلقی می کنند

نظیر این موضوع را سال ها قبل مطرح و دفاع نموده ام اما جز تجربه کنونی در این مورد نتیجه مطلوبی در آن پرونده حاصل نشد

اعلام ورشکستگی شرکت هم از موارد انحلال شرکت است

قدری بیشتر در خصوص موضوع تأمل بفرمایید و بیشتر با وکلا مشورت کنید تا خدای ناکرده اقدامات غیرقابل برگشت انجام ندهید

پیروز باشید