مشاوره حقوقی رایگان - اجاره سرایدار

سلام. بنده شش سالی است که در یک ساختمان مسکونی سرایدار هستم به من فقط حقوق ماهیانه و عیدی دادند بیمه هم نیستم الان مدیر ساختمان میگه باید اینجا را تخلیه کنی خودش دستی یه قرارداد مستاجری برام نوشته منم امضا کردم برم شکایت کنم میتونم حقوقم را بگیرم بیمه و حق اولاد و سنوات و پاداش

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله از طریق اداره کار قابل پیگیری است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله از طریق اداره کار شکایت خود را طرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تمام امتیازات در قانون کار باید برای شما لحاظ شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از طریق اداره کار قابل پیگیری هست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با استشهادیه سرایداری خود را ثابت کنید و از طریق اداره کار شکایت کنید