مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجاره نامه با سرایدار

سلام هیات مدیره یک مجتمع هستیم یک سرایدار داریم که حدود 10سال در مجتمع ساکن و کار میکند به دلایلی مجتمع تصمیم گرفته سرایدار از مکان که سکونت میکند بیرون کند ولی بدلیل اینکه با سرایدار قرارداد و اجاره نامه ای نداریم چگونه می توانیم سرایدار را بیرون کنیم و یا ادعای دعاوی کنیم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .نوعی حق انتفاع محسوب می شود که با اذن صورت گرفته است حال می توانید از اذن رجوع نمایید بدوا اظهارنامه ارسال نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست تخلیه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه رسمی به وی موضوع رفع تصرف را اعلام و در صورت عدم تخلیه می توانید دادخواست رفع تصرف عدوانی ارائه نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دستور تخلیه منتفی است چرا که اجاره نامه ای وجود نداشته است به استناد مدارک مالکیت واحد سرایدار می توانید خلع ید مطرح نمایید. بدوا اطهارنامه ارسال شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و پس از ان تقاضای خلع ید کنید . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول اظهارنامه رسمی برای او ارسال کنید و سپس دادخواست خلع ید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست خلع ید را مطرح نمایید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام ابتدا ارسال اظهارنامه و اگر به تصرفات خود ادامه داد دادخواست خلع ید مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا اظهار نامه بدهید بعد دادخواست خلع ید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تمام حقوق مالی اورا پرداخت نمایید و دادخواست رفع تصرف عدوانی ارائه نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه اقدامکنیددر صورت عدم نتیجه دادخواست خلع ید نمایید. سکونت قبلی ایشان ب صورت اجاره بوده یا مالک هستند؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تمام حقوق مالی اورا پرداخت نمایید و دادخواست رفع تصرف عدوانی ارائه نمایید