مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست فک پلاک خودرو

باسلام خدمت اساتید بزرگوار.بنده خودروی ماشینم رابرادرم به کسی فروخته باقولنامه دستی،درمقابل ماشین طرف راخریده بنام خودش.که طرف هم میدونسته داره باغیرمالک معامله میکنه.هردوقراردادباخط دستی.و تاریخی رابرای تنظیم سند معین کرده بودند و قراربود اگه طرف سندداشته باشه و بتونه سند بزنه من هم تنفیذ کنم اماغیرازاین شدیعنی ماشین یارو وراثتی بودوسندبنامش نبودحالابنده چکارکنم لطفاراهنماییم فرمایین.ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست ابطال معامله فضولی و استرداد مبیع بدهید.
قبل از طرح دعوا با ارسال اظهارنامه مراتب را به خریدار اعلام کنید اگر تحویل نداد طرح دعوا کنید.

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، با توجه به اینکه مدارک مالکیت خودرو به نام شما است و ذیل قرارداد خرید و فروش از طرف شما امضاء صورت نگرفته در صورت اینکه ثمن معامله فضولی به حساب شما واریز نگردیده می توانید دادخواست ابطال معامله یا قرارداد به جهت فضولی بودن مطرح کنید و در صورت اینکه معامله فضولی با اذن و اجازه شما بوده بر اساس مفادی که در قرارداد شرط و توافق شده اقدام کنید .

امیر احمدآبادی

جناب آقای امیر احمدآبادی :

سلام
با عدم تنفیذ شما معامله باطل خواهد بود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توانید دادخواست ابطال معامله یا قرارداد به جهت فضولی بودن مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برادر شما ، باید ابتدا اظهارنامه ارسال و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید یا شکوائیه فروش مال غیر و خرید مال غیر اقامه کنید و

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر برادر شما با اذن و اجازه شما خودرو را فروخته معامله صحیح و باید دادخواست الزام فک پلاک تقدیم نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید