مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از کار

درود بر شما
کارمند پیمانی هستم آذر ماه استعفای خودم رو اعلام کردم و دیگر در محل کار حضور پیدا نکردم . اما تا کنون مراحل قبول استعفا و تسویه حساب انجام نشده ( فعلا کارمند محسوب میشوم ) ولی حقوق و بیمه را قطع کردن و رفاهیات رو واریز نمیکنن . آیا کارهایی که انجام دادن طبق قانون هست ؟ سپاس از پاسخ شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله قانونی است ولی کار شما خلاف قانون است و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قانونی اقدام کرده اید لیکن باید مورد موافقت قرار گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما باید تا یکماه بعد استعفا حضور پیدا می کردید بهتر است توافقی حل نمایید