مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام زوجیت

چگونه می توان ثابت کرد که این کارهای منزل و....مجانی انجام نداده و به دستور مرد بوده دادگاه چگونه قبول می کند؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصل بر عدم تبرع می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصل بر عدم تبرع است مگر خلاف ان ثابت شود یعنی اینکه شما کارهایی که انجام دادید به قصد تبرع بخشیدن نبوده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قانون شما مجانی کار نکردید و اگر مرد چنین ادعایی دارد باید ثابت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فرض بر این است که شما به قصد مجانی انجام نداده ای .
البته توجه داشته باشید که در این خصوص اختلاف نظر وجود دارد.
به هر حال شما چاره ندارید جز اینکه در دادگاه اعلام کنید که قصد کار مجانی نداشتم و خود شعبه تصمیم میگیرد.

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، می توانید گواه به دادگاه معرفی کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر عدم تبرع است اگر دادگاه قاضی پرسید مجانی انجام دادید بفرمایید خیر قصدم تبرع نبوده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اطبق اصول حقوقی صل بر عدم تبرع است لذا بار اثبات تبرعی بود ( مجانی بودن) بر عهده زوج است و زوجه نیازی به اثبات ندارد .‌