مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت

باسلام
دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت کردم .یک بار رفتیم شورا ولی وکیل همسرم مطالبه من روناحق گفت
.الان فردا احضار به دادگاه داریم
چطوری میتونم قاضی راقانع کنم؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست اثبات نمایید که با همسر خود زندگی کرده‌اید در یک منزل

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
شما نیز باید وکیل بگیرید
توان مالی ندارید لایحه تخصصی توسط وکیل دادگستری تنظیم گردد و ارسال نمایید…

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید و اعلام کنید که قصد تبرع نداشتید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مطابق قانون تمام کارهای محول بشما مستحق اجرت میباشد و اصل بر عدم تبرع است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قانع کردن قضات نیاز به فنون خاصی دارد که بستگی بسیار به ادله و مدارکی دارد که شما در اختیار دارید و نوع صحبت و انرژی است که در جلسه رسیدگی خرج میکنید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام نیاز به اثبات دارد که انجام امور منزل به درخواست شوهر و با هدف دریافت اجرت انجام داده اید