مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور زوج در جلسه نفقه

با سلام همسرم دادخواست اجرت المثل ایام زوجیت و نفقه را مطرح نموده و شورای حل اختلاف برای ما وقت رسیدگی صادر کرده،با این تفاسیر بنده باید چیکار کنم و اگر در جلسه شورای حل اختلاف حاضر نشوم بعدا چه اتفاقی می افتد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

جلسه شورای حل اختلاف برای صلح و سازش می‌باشد

می‌توانید حضور پیدا نموده و با زوجه خود توافق نمایید در غیر این صورت پرونده به دادگاه خانواده ارسال می‌گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حتما شما در جلسه دادرسی شورا حاضر شوید و اعلام نمایید که نفقه زوجه را پرداخت کرده اید و هزینه پرداخت مخارج خانه بر ‌عهده شما بوده است و ...
و در مورد اجرت المثل زوجه باید اثبات نمایبد که به دستور زوج ، کارها را انجام داده است و مجانی نبوده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در این صورت حکم محکومیت صادر خواهد شد.
اگر نفقه را پرداخت کرده اید می توانید با ارائه مدارک خود دفاعیات خود را پرداخت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یا در جلسه حاضر شوید و یا وکیل معرفی کنید و یا لایحه ارسال کنید در غیر این صورت رای غیابی صادر می‌گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جلسه نفقه به علت رسیدگی برگزار خواهد شد و در صورتی که حاضر نشوید حکم حضوری(با عنایت به اینکه ابلاغیه در ثنای شما درج شده است) علیه شما صادر می‌شود.
جلسه اجرت‌المثل ایام زوجیت به علت صلح و سازش است که عدم حضور شما، تأثیری در روند پرونده نخواهد داشت و رسیدگی اصلی در دادگاه خانواده رخ خواهد داد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع کنید
میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی ارسال فرمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع کنیددر غیر اینصورت محکوم میشوید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

نسبت به اجرت المثل در صورت عدم حضور پرونده به دادگاه خانواده ارسال میشه.
در خصوص نفقه عدم حضور شما مانع رسیدگی نیست و ارجاع میشه به کارشناسی برای تعیین میزان نفقه.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. می بایست حاضرودفاعیات متناسب ارائه کنید.