مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مازاد بر دیه

من تصادف کردم با عابرپیاده ، مهره 5 کمرش شکست اما جراحی نشد رفت استراحت کنه تا بهتر بشه ظاهرا بیمه براش 48 میلیون بریده 10 درصد دیه کامل ، الان شکایت کرده که توی این ایام از کار افتاده شدم و.... ایا شکایت تنظیم شده برای دریافت وجه ببشتر از دیه امکان دارد؟ایا من مجبور به پرداخت وجه میشم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان دیه ابتدا باید از طریق پزشکی قانونی بررسی شود و اگر مازاد باشد تحت عنوان ارش مطرح میشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر از محل کارش حقوقی دریافت نمی کنه وکارش آزاد بوده میتونه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین میگرددواگرمازادباشدتحت عنوان ارش مطرح میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتواند بابت این زمان اگر از جایی حقوق نداشته اقدام کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام معمولا خسارتی فراتر از دیه مورد پذیرش قرار نمیگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مبلغ دیه تغییری نخواهد کرد
ولی امکان شکایت و تقدیم دادخواست مطالبه هزینه درمان زاید بر دیه به طرفیت مقصر وجود خواهد داشت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به عنوان خسارات مازاد بر دیه امکان طرح می باشد و نه افزایش دیه