مشاوره حقوقی رایگان - چاقو خوردن

در حین قدم زدنم یک پسر 15 ساله مست اومد سمت من و چاقو را از ناحیه گونه تا لب زد و شدت زخم متلاحمه است ،و زیباییم آسیب دیده ، دلیل چاگو زدنشم اشتباه گرفتن من با دیگری بود و به قاضی هم اعتراف کرده ، مشکل من اینجاست که دیه من 50 میلیونه ، آیا من میتوانم به جای رضایت دادن 300 یا 400 میلیون درخواست کنم؟! غیر قانونی که نیست کار من؟!

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق قانون هر آنچه که پزشکی قانونی در به شما به عنوان نیت تعلق می گیرد مازاد بر آن توافقی بین دو نفر است