مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای حکم هیات تشخیص اداره کار توسط کارفرما

با سلام
من بعد از استعفا از شرکت به خاطر عدم پرداخت سنوات و... شکایت کردم. هیات تشخیص رای به پرداخت آن کرده ولی کارفرما هنوز این مبلغ رو پرداخت نکرده. 1- اگر تا 15 روز بعد از اعلام حکم، کارفرما نسبت به حکم شکایت کنه چه زمانی به من اطلاع داده میشه؟(چطور باید بفهمم که شکایت کرده یانه؟) 2- اگر شکایت نکنن تا جاییکه من میدونم حکم لازم اجراست ولی اگر باز هم نسبت به عدم اجرا اصرار داشته باشن چه کار باید کرد؟
ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شما ابلاغ میشود و دررصورت قطعی شدن شما مباید درخواست صدور اجرائیه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از قطعی شدن حکم دادگاه
شما باید درخواست اجرای حکم را
نمایید تا اجرائیه به محکوم علیه ابلاغ بشود و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام درخواست اجرای حکم را نمایید تا اجرائیه به محکوم علیه ابلاغ بشود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراض کنه به شما ابلاغ میشه.
توجه داشته باشید که از طریق دیوان نیز قابل پیگیری است.
به هر حال بعد از قطعیت حکم می توانید از طریق اجرای احکام دادگاه پیگیری کنید.