مشاوره حقوقی رایگان - سند و ملک

عرض سلام و وقت بخیر
بنده ملکی را 20 سال پیش به صورت قولنامه ای خریدم. امسال برای گرفتن سند اقدام کردم و بعد از طی مراحلی حالا کارشناس اداره ی ثبت اسناد از من نسق ارضی ملک را می خواهد. این ملک خیلی سال پیش زمین کشاورزی بوده است اما من هیچ دسترسی به خریداران قبلی و فردی که در زمان اصلاحات ارضی زمین های کشاورزی این بخش به نامش شده، ندارم. آیا این درخواست ثبت اسناد صحیح است؟ اگر بله، من از کجا می توانم نسق ارضی این زمین و نام فرد مورد نظر را پیدا کنم؟
خیلی ممنونم از وقت و راهنماییتون.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید دادخواست تنظیم سند به طرفیت فروشنده به دادگاه محل تقدیم کنید تا مالکیت وی را استعلام بگیرند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله برای احراز مالکیت و صدور
سند مالکیت نسق زراعی لازم است
و جهت ارائه پاسخ دقیق حقوقی ، نیاز به بررسی معامله و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو خواهد بود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به اداره ثبت املاک و جهادکشاورزی مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای احراز مالکیت و صدور
سند مالکیت نسق زراعی لازم است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

لز طریق جهاد پیگیری نمایید