مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ماترک

با سلام
بنده یک عمو و چهار عمه داشتم ودارم که توضیح میدم
دوتا از عمه های من قبل پدربزرگ فوت کردن ویک عمه من بعد از فوت پدر بزرگ و به عمه و عموی من قید حیاط می باشند حال موضوع اصلی این هست که پدر بزرگ در سالهای دور مقداری از زمین خود را به عمو داده وعمو برای خود نسق دریافت کرد ومقداری دیگر را به صورت عادی از پدربزرگ دارد که حدود 10هزار متر میباشد البته مقدار نسق خوش 8 هزار متر است واما پدر بنده حدود11 هزار متر زمین از پدر بزرگ دارد که تنها مدرک آن نقشه هوایی واستهشادیه محلی می باشد که حدود50 سال تصرف دارد. عمو نسقی از پدربزرگ دارد و ادعا میکند کل زمینهایی که پدر من(برادرش) دارد جزء نسق پدر بزرگ(پدرشان است) ودعوی ماترک داده سوالات من اینه
عمو زمینی که نسق گرفت پدربزرگ بهشون داد ادعایی میشه کرد؟
زمینهای مابقی عمو میگه من مقداری را خریدم ولی مدارکی ندارد آیا میتونه جزء نسق ماترک باشه؟
اینکه زمین های پدر که مدرک بالاتر از نسق ندارد جزء ماترک محسوب میشود؟
توضیح اینکه عمه ها با توجه به این که این زمین ها توسط عمو در سال های قبلتر تقسیم شده بود رضایت نامه دادن به پدر که هیچ ادعایی ندارند.
کمکم کنیدممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات اراضی میباشد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

پزونده به این شکل حتما نیاز به وکیل و بررسی دقیق تمامی اوراق را دارد. با یک وکیل حاذق حضورا صحبت نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام مدارک و مستندات شما نیازمند بررسی است.