مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تقسیم ماترک

درسال1364 مساحت 40هکتار از اراضی ملی از طریق جهاد کشاورزی به پدرو پسر تحت عنوان اجاره به شرط تملیک (هریک 20 هکتار)واگذار شده پسر در سال 68 و پدر در سال 85 فوت نموده اند ویکی دیگرازپسرهابعضی مواقع با پدر در امر کاشت زمین همکاری می کرد. بعد از فوت پدر آن پسر ادعا کرد پدرم کل زمین را به من واگذار نموده است بعد ازچند سال مشخص شد ادعای ایشان کذب بوده و ازسال 85 این 40هکتار در دست او بوده و هیچ مبلغی به ورثه دیگر پرداخت نکرده و 2سالی هم پسرش مشغول به کار بوده است اکنون پس از کلی پیگیری از ایشان درمورد دادن حق وراث دیگر بر اساس انحصار وراثت ایشان20 هکتار را به ورثه دیگر واگذار نموده و 20 هکتار در دست خودش می باشدو ادعای مالکیت داردوآن هم 20 هکتار برادر فوت شده می باشد وادعا دارد پدرم به من واگذار نموده در حالیکه برادر مرحوم درحین فوت خود همسر داشته (ورثه) وپدر مادرش نیز ورثه او محسوب می شوند.1_باتوجه به اینکه ایشان با ادعای کذب روی زمین‌ها مشغول کار بوده وحقیقت راکتمان نموده باتوجه به قوانین واگذاری اراضی ملی آیا مالکیت برای این فرد ایجاد می شود2- راه حقوقی و پیگیری جهت گرفتن حق ورثه دیگر وتقسیم ماترک متوفیان رابفرمایید.(انحصار وراثت مرحومان موجود می باشد)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

خبر برادر شما هیچ مالکیتی نسبت به این اراضی نخواهد داشت به جز به میزان سهم الارث خود

طبق قانون ، اراضی مورد نظر ، واگذاری توسط هیات 7 نفره اداره امور اراضی میباشد و تا قبل از صدور سند رسمی ، قابل انتقال و خرید و فروش نمیباشد مگر با موافقت اداره امور اراضی و جهاد کشاورزی

20 هکتار که فقط مربوط به ورثه برادرتان میباشد
و 20 هکتار دیگر هم باید بین تمام ورثه پدر در ‌ حین فوت تقسیم شود

شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایبد
و بعد دادخواست تقسیم ترکه را به طرفیت ‌تمام ورثه اقامه نمایید

و شما میتوانید اجرت المثل ایام تصرف را از برادرتان مطالبه نمایید
و ...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که کلیه مدارک، مستندات و اسناد مربوطه پیرامون موضوع مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد تا با اشراف کامل بر موضوع، پاسخ مناسب حقوقی دریافت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایبد
و بعد دادخواست تقسیم ترکه را به طرفیت ‌تمام ورثه اقامه نمایید ایشان فقط میزان ارث خود را میتواند بگیرد