مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی درخواست تقسیم ماترک

درخواست تقسیم ماترک نمایید سپس سهم وراث مشخص میشود و تصرف در ملک نیاز به اذن مالکین مشاع دارد والا تصرف عدوانی بوده و جرم است و مال الاجاره نیز از وی در ایام تصرف بعنوان اجرت المثل دریافت میگردد
جواب سوال اول بنده بود متن بالا
حال برای درخواست تقسیم ماترک باید دادخواست تنظیم گردد و‌در دادسرا اقدام شود ؟؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام ؛ برای تقسیم ماترک باید دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضائی ثبت گردد و از جمله مدارک لازم برای طرح دعوی تقسیم ماترک گواهی حصر وراثت وذکر شرح ومشخصات کامل املاک ونیز درخواست استعلام از اداره ثبت اسناد در حین دعوی برای دسترسی به شماره های ثبتی املاک واراضی است والزاما باید به طرفیت همه ورثه مطرح شود ودر صورتی که نسبت به نحوه تقسیم پیشنهادی داشته باشید در متن وشرح دادخواست بدان اشاره نمائید .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید

الهام مشهدی

سرکار خانم الهام مشهدی :

بله دادخواست تقسیم ترکه بدهید. دادسرا مربوط به امور کیفری است. تقسیم ترکه به دادگاه حقوقی مربوط است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
ارتباطی به دادسرا ندارد
شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست تقسبم ترکه را به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید
و دلایل و مستندات را ضمیمه دادخواست نمایید
و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست تقسیم ترکه دادخواستی حقوقی است که از طریق دفاتر خدمات قضایی می توانید اقدام نمایید

سید علیرضا امین

جناب آقای سید علیرضا امین :

دادخواست تنظیم کنید و در محاکم حقوقی بررسی میشود.

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

بله خیر باید در دادگاه حقوقی آخرین اقامت گاه متوفی اقامه شود.

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

سلام
دوست محترم ، دادسرا و دادگاه دو محل کاملا جداگانه است ! توصیه دلسوزانه دارم جهت حل مشکل خود به وکیل مجرب مراجعه فرمایید تا از پشیمانی بعدی جلوگیری شود