مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل مدارک خودرو

باسلام و عرض خسته نباشید
حدود 20روز پیش خودرو صفر از یکی دفاتر فروش خریدار کردم با پرداخت کل وج خودرو و تنظیم قرارداد و ذکر بندی مبنی بر تحویل مدارک خودرو نهایتا ظرف 20روز کاری ولی باتوجه با تماس و پیگیری هنوز مدارک و وکالت کاری جهت تعویض پلاک ارائه نشده فقط ادعا میشه که مدارک هنوز نیومده چون ماشین صفر مباشد زمان میبره درحالیه ماشین تحویلی 25/10/1400 مباشد فروشنده یا خانمی بود واین دفتر فروش واسط بین من خریدار و اون خانم فروشنده هست منتها هیچ نامی از این خانم در قرارداد نیست! من چکار باید کنم همچنان باید منتظر بمانم یا اقدام قانونی باید انجام بدم؟ممنون راهنماییم کنید بفرمایید چ اقدام قانونی باید انجام بدهم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست الزام به تحویل مدارک و الزام به فک پلاک مطرح شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدتی صبر کنید اگر خبری نشد علیه فروشنده و صاحب پلاک دا‌دخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هنوز دیر نشده ولی اگر اقدام نکردند الزام به تحویل مدارک و تعویض پلاک به طرفیت صاحب پلاک و فروشگاه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دا‌دخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید حضورا پیگیری کنید اگر نتیجه نداد دادخواست الزام به تنظیم سند دهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به تحویل مدارک و تعویض پلاک به طرفیت وی مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان اقدام کنید