مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل مدارک خودرو

باسلام. بنده چند ماه قبل یک خودرو را با سهل انگاری بدون رویت سند خودرو .نقدا خریداری کردم یک قولنامه دستی نوشتیم و قولنامه و بیمه و مدارک رو بدون سند تحویل گرفتم .فروشنده با وعده های دروغ که داده بود که وکالت دارد. ولی هیچ مدرکی ندارد که مالک یا وکالت داشته باشد.میگه قولنامه خرید دارم ولی حاضر نیست به من بدهد. استعلام کردم هیچ شکایتی روی خودرو نیست و ماشین رو چند ماهه خودم بیمه کردم. شکایت فروش مال غیر کردم آیا میتوانم همزمان دادخواست الزام به تنظیم سند کنم؟ به نظر شما از کدام راه بهتر جواب میگیرم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هیچ کدوم از این دعاوی که گفتی به نتیجه نمی رسد باید به صورت حقوقی دادخواست استرداد مدارک و اسناد خودرو را دهید.تا رسیدگی شود

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
همزمان خیر.
اظهارنظر دقیق جهت اینکه کدام اقدام منطقی تر می باشد نیازمند رویت و بررسی مدارک می باشد.
ولیکن شکایت فروش مال غیر بطور ضمنی نشان دهنده پذیرفتن شما نسبت به عدم مالکیت آن شخص می باشد.
به نظر شکایت خود را ادامه دهید اگر آن شخص مالک نبود که به حقتان خواهید رسید اگر هم مدارک مالکیت ارائه دادند و تبرئه شدند دادخواست الزام را مطرح نمایید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پرونده نیاز به حضور وکیل دارد کار شما نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تقدیم دادخواست الزام به تنظیم سند همزمان با شکایت فروش مال غیر توجیهی ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص ارسال و سپس دادخواست استرداد مدارک مربوطه را تنظیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به تسلیم اسناد مالکیت خودرو را به طرفیت فروشنده و شخصی که سند به نام ایشان است مطرح نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با عنوان فروش مال غیر شکایت شده باشد دا‌دخواست الزام به تنظیم سند رسمی نتیجه ای نخواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد