مشاوره حقوقی رایگان - آیا با مصرف کردن تریاک زن میتواند طلاق بگیرد؟

سلام،من تریاک مصرف میکنم،زنم دختر بچه دوسالمو گرفته و رفته خونه پدرش و کل جهیزیشو هم با خودش برده،میخواستم بدونم میتونه از من طلاق بگیره یا نه؟ بعد تکلیف دخترم چی میشه؟آخه نمیخوام بچمو بهش بدم

پاسخ ها :

یک وکیل

اثبات اعتياد شما مى تواند از موارد عسر و حرج براى ايشان باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان صدور حکم طلاق وجود خواهد داشت اگر ..
و قاضی در مورد حضانت فرزند ، با
توجه به مصلحت طفل و شرایط والدین تصمیم خواهد گرفت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دختر تا هفت سالگی با مادر وبعد از ان هم بنابر مصلحت طفل عمل خواهد شد درمورد طلاق امکان ان وجود دارد اگر ثابت نماید اعتیاد شما به زندکی ایشان لطمه زده بله

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حضانت فرزند مشترک تا هفت سالگی با مادر است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتیاد شما مضر باشد بله تحت شرایطی می تواند طلاق بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مصرف مواد موجب عسر و حرج زوجه شود و بتواند اثبات کند بله میتواند طلاق بگیرد و اگر بتونه عدم صلاحیت شما را ثابت کند میتواند حضانت بچه را هم برای خود بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام طلاق مبحثی جدا و با توجه به شرایط است اما ممی توانید فرزند را بگیرید