مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی

باسلام من درسال 1374 میبایست طبق کلیه مدارکی که دارم استخدام شوم اما سفارش بازیها حقم راپایمال کرد دوباره دهه80 همین اتفاق تکرارشداین استخدامی برای خانواده ایثارگران بود به تهران مراجعه کردم با15 ردیف استخدامی درالویت یکی ازاین مستخدمین قرارگرفتم امابه کرمان رسیدم بازهم پارتی بازیها نگذاشت من متولد51 ولیسانس دبیری ادبیات فارسی ام متاسفانه حقم علیرغم تلاشهای فراوان وشکایات پی درپی نتوانستم مطالبه کنم الان بسیار از این موضوع ناراحتم ودرحد جنگیدن هم یشه میخوام پیش برم چکارکنم مطالبه حقم نیست تمامی مدارک حتی استخدام ازمایشی من در نزدم موجود است میتونم کاری برای استخدامم بکنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

لاجرم باید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از مرجع مربوطه با توجه به مستندات و مدارک پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیازمند بررسی است در صورت دارا بودن شرایطی امکان طرح موضوع در نراجع ذیصلاح از جمله دیوان عدالت وجود دارد