مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از شرکتی به قراردادی

با سلام و خسته نباشد خدمت اساتید محترم، بنده مدت دوسال است که در اداره برق به عنوان مامور قرائت کنتور و به صورت شرکتی مشغول کار میباشم آیا من شرایط تبدیل وضعیت به قراردادی یا غیره رو دارا هستم پیگیری کنم یا خیر. در ضمن من فرزند جانباز 25 درصد میباشم. ممنون

پاسخ ها :

آزاده  بهنام

آزاده بهنام :

استان :

بسته به نوع قرارداد شما میباشد که بعد از چند سال کار میتوانید تقاضا دهید

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
با توجه به قانون خدمات جامع برای ایثارگران و خانواده‌های ایشان شما از امتیاز لازم برای استخدام برخوردار هستید و باید برای الزام ایشان به دیوان عدالت دادخواست بدهید ‌ .