مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت شغلی

باسلام ازسال 95 به صورت شرکتی دراورژانس115بصورت تکنیسین دیپلمه دوره دیدم وجذب شدم تالان که 1402هست هیچ تغییری دروضعیت مارخ نداده وزیردست شرکت هاهستیم که درپرداخت بسیاراذیت میکنن
درضمن من بعنوان راننده آمبولانس مشغول هستم که گواهینامه پایه سه دوویک روهم گرفتم ومیتونم راننده اتوبوس امبولانس هم بشم لیسانس مدیریت هم دارم
آیامیتوانم ازطریق دیوان برای تبدیل وضعیتم ازشرکتی به قراردادی اقدام کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر ابتدا می‌بایست شرایط را داشته باشید اقدام کنید و در صورت پاسخ منفی از دیوان پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه از طریق اداره مربوطه به صورت حضوری پیگیری کنید