مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وضعیت

با سلام و احترام
بنده 12 سال بعنوان نیروی شرکتی در اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای با مدرک کارشناسی مشغول به کار هستم ، با توجه به مصوبه هیات دولت زمان احمدی نژاد آیا می توان از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمود جهت قراردادی انجام کار معین ؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

محمدحسن ملک زاده

محمدحسن ملک زاده :

استان :

باسلام با توجه به قانون مورد نظر کار فرما می تواند بعد پایان قرارداد بکار شما پایان دهد البته یکما قبل اتمام قرداد باید باید بشمار اطلاع بدهد اگر بشمار اطلاع ندهد و شما مثلاً یکماه دیگر کار کنید و بیمه و حقوق شما را بدهد قبول تلویحی
ادامه کار می باشد در غیر اینصورت پایان کار شما در آن شرکت می باشد

محمد  نريماني

محمد نريماني :

سلام
بایستی دادخواست تبدیل وظعیت ازشرکتی به قراردادی مطرح کنید.رویه شعب مختلف دیوان در این موردمتفاوته بعضا حکم میدن بعضی شعب هم رد میکنند