مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از قراردادی به رسمی قطعی مطابق ماده 87 برنامه پنجساله ششم توسعه

با سلام و عرض ادب
بنده از سال 92 بعنوان کارمند قرارداد انجام کار معین در سازمان امور مالیاتی مشغول بکار هستم و فرزند جانباز 10 درصد می باشم و نامه جانبازی صادره از بنیاد شهید را در سال 96 تسلیم امور اداری محل خدمت نمودم و طی این چند سال دو بار آزمون تبدیل وضعیت که از طریق سازمان سنجش برای نیروهای قراردادی امور مالیاتی برگزار کرد شرکت نمودم و قبول نشدم و باتوجه به ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه هم سازمان متبوع با توجه به نامه ای که در سال 96 صادره از بنیاد شهید بود و در پرونده موجود می باشد جهت تبدیل وضعیتم کاری انجام نداد و با توجه به نا آگاهی بنده از قوانین و مقررات از شما درخواست راهنمایی نسبت به سؤلات زیر را دارم:
1- آیا میتوانم سازمان امور مالیاتی را شکایت کنم بابت اینکه جهت تبدیل وضعیت با توجه به نامه بنیاد شهید که در سال 96 تسلیم امور اداری کردم ولی ترتیب اثری داده نشده است؟(مطابق تبصره یک بند ذ ماده 87 قانون برنامه پنجساله ششم)
2- با توجه به اینکه دوبار آزمون تبدیل وضعیت شرکت نمودم و شرایط 5 درصد استخدام فرزندان جانباز اعمال نشده؟
3- آیا هنوز امیدی جهت تبدیل وضعیت مطابق استفساریه تبصره یک بند ذ ماده 87 قانون برنامه پنجساله ششم وجود دارد؟
اگر نکته ای از نظر شما وجود دارد که بتواند کمکم کند لطفاً راهنمایی بفرمایید.
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به نظرم میرسد مربوط به جانبازان بیست و پنج درصد به بالا تر باشد د

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به نظرم میرسد مربوط به جانبازان بیست و پنج درصد به بالا تر باشد د