مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از شرکتی به قراردادی

با سلام.
اینجانب از سال 1389 در یکی از شرکت های دولتی زیر مجموعه وزارت راه و مسکن به صورت شرکتی مشغول به کار هستم.
با توجه به بخشنامه های صادره تاکنون دو مرتبه گزینش وزارت خانه شدم به منظور تبدیل وضعیت به قرارداد معین و نامه وزارت خانه مبنی بر عدم مشکل برای جذب اینجانب هم صادر گردیده.
ولی هر بار متاسفانه مسئولین این شرکت در حق بنده کوتاهی نموده و به جای بنده اقوام و دوستان خودشان را استخدام کرده اند و من هنوز به صورت شرکتی مشغول به کار هستم.
آیا حق شکایت از این شرکت را دارم؟
اگر بله لطفا راهنمایی میفرمایید.

پاسخ ها :

الهام ایوبی

الهام ایوبی :

استان :

سلام بله بایستی در دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید