مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی قوه قضائیه

سلام و عرض خسته نباشید ..... ببخشید میخاستم بدونم من که پدر و مادرم هردو سوسابقه کیفری زیادی دارند و عموم که اعدام شده آیا میتوانند در استخدام من در دانشگاه علوم قضایی تهران مشکل ایجاد کند؟
(اینم بگم که من پیش مادربزرگم زندگی‌ میکنم و تو محله واقعا شخصا نام نیک دارم و شاید بشه گفت اگه تحقیقات محلی کنند کسی ازم بد نمیگه. اما میگم شاید این عمو و پدر و مادرم برای قبولی در دانشگاه علوم قضایی مشکل ایجاد کنند)
امکان این ایجاد مشکل چقدره؟ (یعنی ممکنه از استخدام جلوگیری بشه؟)
و از لحاظ دینی و اخلاقی و نمره و .... همه در سطح عالی فقط مشکلم پدر و مادرم و عموم هستند ... ببخشید زیاد پر حرفی کردم ممنون میشم جواب بدید چون واقعا استرس دارم ... تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

نتیجه مصاحبه ها چه در دانشگاه علوم قضایی چه در سایر ارگانها تا حد زیادی به شخص مصاحبه کننده بر می گردد....... تعداد افراد خانواده و سوء سابقه آنها و بسیاری آیتم های دیگر در پذیرش موثر است...... تصمیم سختی در پیش دارید اما بدانید که قضاوت یکی از مشاغل حقوقی است و شما در سایر مشاغل شاید به این مشکلات بر نخورید.