مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند اناث طلاق گرفته

با سلام:
احتراما معروض میدارد اینجانب 2 سال قبل از همسرم جدا شدم و دارای 1 فرزند پسر 16 ساله میباشم که حضانتش با من است و چون پدرش مشکل اعتیاد دارد توانایی پرداخت نفقه را ندارد و پدر و مادر خودم نیز در زمان کودکیم از هم جدا شدند و حضانت من را مادرم قبول کرده است.
حال باتوجه به اینکه اینحانب با تقدیم دادخواست مطالبه نفقه از پدرم شورا نامبرده را به پرداخت ماهانه مبلغ 500 هزار تومان محکوم کرده است که حدود 14 ماه است که مبلغ را پرداخت میکند.
1.با توجه به اینکه پدرم جانباز میباشد آیا من میتوانم مجدد از شورای حل اختلاف ایثارگران دادخواست مطالبه نفقه بر علیه پدرم بدهم؟ضمنا رای قبلی صادره از شورای دیگری بوده است.
2.با توجه به اینکه حضانتم با مادرم بوده و ایشان بازنشسته علوم پزشکی هستند آیا میتوانم بر علیه ایشان نیز دادخواست مطالبه نفقه بدهم؟
3.با توجه به محکومیت پدرم به پرداخت نفقه و اینکه نامبرده بازنشسته نیروهای مسلح میباشد آیا من میتوانم نسبت به اخذ دفترچه درمان اقدام نمایم؟اگر پدرم قبول نکند راه حل چیست؟
با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما نمیتوانید به طرفیت پدر خود اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به طرفیت پدرتان نمی توانید طرح دعوا کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید دادخواست تعدیل
اقساط نفقه را اقامه نمایید تا توسط کارشناس رسمی میزان نفقه بیشتر بشود