مشاوره حقوقی رایگان - نفقه دختر مطلقه

شوهر بنده 4سال پیش از زن سابقش جدا شد 4 تا دختر داره 3تاشو تو همون زندگی اولش شوهر داد جهیزیه داد، یکیشون الان 11 سالشه.دوتا دختراش مطلقه شدن،یکیشون21 ساله مطلقه هستش واز پدرش برا نفقه شکایت کرده در صورتی که پدرش مریض حاله وحقوقی نداره،اصلا وسیله زندگی یا حتی پول اجاره خونه هم نداره،بنده به خاطر خداباهاش ازدواج کردم ودارم از خودم خرج میکنم.خیلی سخته شرایطمون.مادر دخترش با اشنا بازی حکم نفقه رو قطعی کرده درصورتی که استشهاد عدم تمکن مالی پدر رو پرونده هست.الان هم واقعا نداره چون نفقه دختر مجردشو داره میده،اجاره خونه ومنم که زن دومشم .راه حلش چیست؟ خواهشا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌تواند دادخواست اعسار و تعدیل تقسیط دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه ای که حکم نفقه صادر کرده می توانید موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست اعسار بدهد و با دوشاهد ثابت کند که توان پرداخت ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

می‌توانند دادخواست اعسار بدهند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
نفقه افراد واجب نفقه باید تادیه گردد
نسبت به اخذ رضایت اقدام شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت عدم تمکن مالی شوهر شما وی بایستی دادخواست اعسار بدهد تا نفقه را به شکل اقساط پرداخت کند.