مشاوره حقوقی رایگان - نفقه دختر مطلقه توسط پدر چه قدر است

از انجا که نفقه و خوراک و پوشاک دختر مطلقه بیکار به عهده پدرش است ولی پدر من ماهی یه تومن میده که نمیتونم هم گوشت و مرغ و برنج بخرم هم لباس وپوشاک الان هم زمستونه . پدرمم کارمند بازنشسته است 7 تا خونه قولنامه ای داره وسعش زیاده ولی زن بابا نمیزاره بمن برسه منم تازه لیسانس گرفتم و کرونا هست و کار مناسب نتونستم پیدا کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طرح دعوا کنید کارشناس همون تقریبا یک میلیون رو به عنوان نفقه تعیین می کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نفقه دختر مطلقه بر عهده پدرش نیست

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

دختری که طلاق گرفته است نمی تواند حتی با وجود داشتن پدری که دارای تمکن مالی است اما از پرداخت نفقه به او خودداری می کند بابت عدم پرداخت نفقه شکایت کند و او را ملزم به پرداخت کند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

آنچه کارشناس و دادگاه تعیین می‌کند حدود 500 الی 700 هزار تومان

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادگاه هم بیشتر از این تعیین نمیکند