مشاوره حقوقی رایگان - نفقه دختر مطلقه

باسلام
آیا دختری که از همسرش جدا شده و طلاق گرفته، میتونه درخواست نفقه از پدرش کنه و آیا پدر میتونه از ورود دخترش به منزل شخصیش جلوگیری کنه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله پدر مکلف است که نفقه دختر را پرداخت نماید البته اگر پدر متمکن باشد و پدر نمیتواند ، دختر را از خانه بیرون نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع شما صور مختلف خواهد داشت و قابل بررسی می باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نفقه ای در این مورد بر پدر الزام نمی‌شود می‌تواند شما را به خانه راه ندهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله پدر می تواند مانع شود
نفقه تحت شرایطی قابل مطالبه است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نمیتوانید درخواست نفقه از پدر خود داشته باشید و ایشان میتوانند مانع ورود شما شوند