مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مزایده

سلام اگر به دلیل چک برگشتی در ثبت ماشینی مزایده برنده شده باشم وبعد از مدتی داداگاه به دلیل اعتراض شخص ثالث که با قولنامه عادی قبل از تاریخ برگشت چکماشین را خریده بوده وبه کس دیگری فروخته دستور ابطال به مزایده داده ..من ماشین را فروختم حال چیکار باید کنم ؟؟350 ملیون قیمت خرداد ماه الان چقد وچطوری میشه؟لطفا راهنمای کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما ،
موضوع از جهات مختلف قابل بررسی است
و یا انتقال خودرو توسط شما باطل خواهد بود یا ممکن است تلف حکمی محسوب بشود و شما باید مبلغ خرید را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید یا ..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معامله باطل است و خریدار می تواند ثمن معامله را به نرخ روز مطالبه کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ارائه پاسخ دقیق مستلزم بررسی موضوع و گفتگو می باشد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بستگی به این دارد که مالکیت شخص احراز و آن مزایده را باطل نماید یا خیر